Sinds 16 januari 2017 (een historische dag..) schenken wij de Gusto boon van Bocca Coffee. Na een klein reisje van 148 kilometer, vanuit het mooie Groningen naar het indrukwekkende Amsterdam, was de keus na een sip gemaakt. Coffee-Break gaat Bocca's koffie schenken.

Bocca Roasters is een bedrijf met een mooi initiatief. Bocca doet namelijk aan direct trade, wat inhoudt dat ze in direct contact staan met de "coffee farmers", waardoor niet alleen de boeren een fair price krijgen voor hun diensten, maar wat ook een bepaalde kwaliteit waarborgt. Ze hebben daarnaast het proces van selecteren, importeren, branden en verpakken in eigen handen.

Duurzaamheid en fair handelen staat bij Coffee-break hoog in het vaandel en met de proeverij bij Bocca en het verhaal achter het mooie merk ontstond er dan ook direct vriendschap tussen Coffee-Break en Bocca Coffee Roasters. We serveren met trots het zwarte goud aan iedere gast, iedere keer weer.

De Gusto Boon: De gusto boon is een mix van bonen uit Ethiopie en Brazilie, heeft fruitige (Ethiopie) en kruidige (Brazilie) tonen en een lichte citrusaciditeit. Het is een stevige koffie met een milde afdronk. Een buitenbeentje in het nuchtere Groningen maar na kennismaking een vriend voor allen!© 2017 Coffee Break Groningen
Realisatie: Tros Design